anas's FotoPage

By: anas asila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 5-Feb-2009 01:00 Email | Share | | Bookmark

bie, baby iris n me
mmm... sejuknyerrrr
baby iris n papa
View all 12 photos...
mmm... dah lama x jenguk sini..
senaknyer dh luper langsung..
br smlm jmpa... n arini trus nk updatekan...
gmbq2 ni senaknyer masa tahun baru aritu...
g cameron ngn officemate hubby..
tp time tu lak asyik ujan jer la...
tp nsib baik la baby iris x demam..
kuat gak yer sayang mama ni...[/b]


Friday, 13-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
citerr aper yek???

me n roses dr bie sempena our 1st annivesary
kain nak buat kurung moden..cantik tak
ni pun nak buat kurung moden gak..
View all 6 photos...
Salam...
hari ni jumaat yang bzz skali..
bz sgt laa... dr pg sampai 12.30 utk lunch pun lupa (tak sedar)
amik skit masa utk edit fp ni..
arini bie bertolak dr penang, kul 12 lebih td bie kol dah kat Bukit Merah..
dapat la lepaskan rindu.. heheh bukan kite la baby iris tu dah lama rindukan papa dier..

tak lama lg posa dan pastu rayer plak.. kain dah beli 3 psg tapi cam nak tambah jerr..
tempah pun dak lagi dah nak tambah yerr
ingat nak buat kurung pasai la sepasang.. tambah manik2 skit kan..
yang lain nak buat kurung moden mesti cantik kan... hehe..
kene tempah awalla nanti takut org tak nakkan... tengok la hujung minggu ni..


Saturday, 7-Jun-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
Silap la plakk

masa mengandung -pegi penang
erin
 
View all 6 photos...
silap edit la.. teredit kat file lama..
tak pe la kita sambung jer la yerr.. ok la tue..(bak kata saida AF6)
Isnin ni nak bawak Iris p klinik. abis la kene cucuk lagi sayang mama nie..
mesti demam lagi kan... esok nak amik erin. abah tue dah terlalu rindu kat cucu dia yang cute tue.. cerdik sgt.. geram nengok.. erin skarang dah pandai nak ke sekolah..sikit-sikit nak sekolah.. isshhh rindu giler la kat erin.. tak sabaq nak amik dier sok..

hari selasa plak bie pegi penang, kedah n perlis.. otstesen.. biasala.. masa awal mengandung dulu slalu gak dia ostesen (kekadang ikut gak yerr la sambil2 honeymoon).. bila dah 7 bln dah tak pegi dah..skarang ni Iris dah lahir sambung blk..
sebenaqnyer.. bukan suker kalu bie p otstesen.. boring la... dulu kalu sorang bleh gak ikut tp la ni Iris msh kecil lg susah skit la...


Tuesday, 27-Nov-2007 08:41 Email | Share | | Bookmark
kenangan manis kau dan aku x kan terkubur..

teharu mengenangkan saat-saat maniss
berdebar2 menggu bakal suami tercinta
Bie n Iris
View all 20 photos...
dah lama tak jenguk fp ni. actually my hubby yang create fp anas ni. tak sangka lak dia pun joint gak benda2 camni. senaknyer i gi fp org lain dan terjumpa fp anas. i try la masuk dan tak tersangka-sangka ternampak gambaq kawen sendiri..05.05.2007
diam tak diam dah setahun usia perkahwinan kami masa our 1st annivesary i dapat hp baru ceng ceng cengggg jgn jeles yerr..best cgt.. masa kat opis lak i trima bunga rupanya dia order utk hantar kat i. tp cian dia, i tak bagi aper pun.. sori yer bie...
skarang nie dunia kami dah semakin riuh dengan kehadiran baby girl Assila Batrisyia Iris yang lahir pada 26-01-2008. sekarang ni dah 4bln lebih.. tp blm meniarap lagi la...lambat kerr?? tak per la asalkan sihat..
[/code]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net